X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Auto en vervoer" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Nieuwe BMW Z4 met inklapbare hardtop

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+2
  Goed artikel ( +2 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van Specialist Specialist Auteur op infoyo sinds
24 Oktober 2008


Bekijk het profiel van Specialist
Datum: 16-01-2009
Auteur: Specialist
Een eindeloze motorkap, een zescilinder lijnmotor, korte overhangen, een lange wielbasis en achterwielaandrijving. De klassieke waarden voor een roadster pur sang zijn vertegenwoordigd in de nieuwe BMW Z4 sDrive. Naast de karakteristieke roadster eigenschappen heeft het Beierse raspaardje ook de nieuwste snufjes aan boord.

Roadster

Roadster De nieuwe Z4 heeft als eerste roadster van BMW een inklapbare hardtop. Binnen twintig seconden transformeert de Z4 zich van coupé naar roadster. De lichtgewicht hardtop is gemakkelijk met een druk op de knop op de middenconsole of de afstandsbediening te openen en te sluiten.

Golftassen

Met de aluminium kap op kan er 310 liter bagage mee. Top down is de bagageruimte gereduceerd tot 180 liter. Nog ruim genoeg voor twee golftassen of een paar koffers.

Dynamic Drive Control

Naast de gemakkelijk inklapbare hardtop zit op de nieuwe roadster standaard Dynamic Drive Control. Met dit systeem kan de bestuurder naar eigen wensen de stuurbekrachtiging, gasrespons en de zogenoemde dynamische stabiliteitscontrole (DSC) in drie standen instellen. Dit gebeurt met één druk op de knop op de middenconsole. Door het bedieningsgemak zal de sportieve bestuurder de DSC vaak gebruiken. Kom je een flinke bergpas tegen, zet je bijvoorbeeld de Driving Dynamic Control in de modus Sport+. De roadster verandert meteen van karakter en kleeft aan het asfalt . De motor pakt alert op, de besturing wordt directer en de vering harder. De BMW is in een tel circuitvaardig. Gaat het weer naar beneden kun je de BMW met een druk op de knop weer veranderen in een comfortabele cruiser.

Zescilinder

Zescilinder In de Z4 heeft de bestuurder een lage zitpositie, net voor de achteras. Dat maakt het rijden levendig. Door de lange wielbasis en het lage zwaartepunt kleeft de Z4 op de weg. De markante grom van de zescilinder voegt een extra dimensie toe aan het sportwagengevoel.

Twinturbo

De Z4 is leverbaar met drie motorversies. De basisversie is de Z4 sDrive23i met een 2,5 liter in het vooronder waarvan het vermogen 204 pk bedraagt. Daarna komt de sDrive 30i met een 258 pk zware krachtbron. Topversie is de sDrive35i met de 3,0-liter zescilinder twinturbo onder de kap. Deze motor perst er 306 pk uit. In vijf seconden sprint de topversie naar de honderd kilometer per uur. Het Germaanse raspaardje is begrensd op 250 kilometer per uur.
De nieuwe Z4 is in ons land vanaf mei bij de BMW dealer te krijgen.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl