X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Auto en vervoer" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Gazelle en rijwielhandelaren spelen slim in op Nationale Fiets Projecten

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+4
  Goed artikel ( +5 )
  Slecht artikel ( -1 )
RSS van Anoli Anoli Auteur op infoyo sinds
17 Juli 2009


Bekijk het profiel van Anoli
Datum: 04-08-2009
Auteur: Anoli
Enorm belastingvoordeel (42%) voor werknemers die via hun werkgever gebruik maken van het fietsplan. Gazelle (merk) en rijwielhandelaren hebben fantastisch ingespeeld op het fietsproject en dat is de reden dat ik een mooie Gazelle fiets binnen het vrijstellingsbedrag van € 749, - heb aangeschaft. Gazelle heeft een fiets op de markt gebracht die precies past binnen het totale fietspakket (catalogusprijs € 749, -).

Gazelle en rijwielhandelaren spelen slim in op Nationale Fiets Projecten

Naast de fiets is het fiscale voordeel ook van toepassing op de premie van een fietsverzekering en de Nationale Fietsbonnen. De combinatie van de fiets, verzekering en fietsbonnen wordt het ‘fietspakket’ genoemd. Het belastingvoordeel voor mijn fiets is van toepassing tot het fiscale vrijstellingsbedrag van € 749, -. Bij een fietsprijs boven de € 749, - dien ik (werknemer) de meerprijs in de winkel bij te betalen. Het mooie van deze Gazelle fiets (Chamonix Plus, met 7 versnellingen) is dat ik precies binnen het gestelde budget ben gebleven.

Om zeker te zijn van lang fietsplezier heb ik bij het Nationale Fiets Project Fietsplan een driejarige diefstal- en all-riskverzekering afgesloten.

In het fietspakket is tot een maximum van € 240,- ruimte opgenomen voor Nationale Fietsbonnen en heeft hetzelfde belastingvoordeel. Deze fietsbonnen kan ik drie jaar besteden voor onder andere onderhoud en reparaties, maar ook voor fietsaccessoires. Zie voor verdere informatie www.nationalefietsbon.nl. Voor een aangesloten rijwielhandelaar kunt u kijken op www.nationalefietsbon.nl/dealers.

Fietspakket

De combinatie van de fiets, verzekering en fietsbonnen wordt het ‘fietspakket’ genoemd. Het belastingvoordeel voor mijn fiets is van toepassing tot het fiscale vrijstellingsbedrag van € 749, -. Bij een fietsprijs boven de € 749, - dien ik (werknemer) de meerprijs in de winkel bij te betalen. Het mooie van deze Gazelle fiets is dat ik precies binnen het gestelde budget ben gebleven.

Er zijn verschillende redenen geweest om een fiets via het Nationale Fiets Project aan te schaffen. Ten eerste omdat er maandelijks een vast bedrag van mijn brutosalaris wordt ingehouden. Dit is zo weinig dat ik daar bijna niets van merk. Andere voordelen zijn dat het gezonder is, minder gebruik van de auto. Zo help ik mee aan het fileprobleem en het milieu is er uiteraard ook mee geholpen. Op mijn werk in de stad hoef ik niet op zoek naar parkeerplaatsen en bespaar ik benzine en parkeerbonnen.

Rekenvoorbeeld

Je zoekt een fiets uit bij een van de bij Nationale Fiets Projecten aangesloten rijwielhandelaren, sluit er meteen een diefstalverzekering bij af en koopt voor € 240,- aan fietsbonnen. Je inkomstenbelastingtarief is 42% en je brutoloon wordt gedurende 36 maanden verlaagd. Hieronder zie je wat ik netto voor mijn fietspakket (fiets, verzekering en fietsbonnen) moet betalen. Je kunt uiteraard een ander fietspakket samenstellen.
Mijn fiets kost € 749,-. Ik betaal € 80,- premie en heb voor € 240, - aan fietsbonnen. Totaal is dit € 1069,- (inleveren brutoloon). Mijn belastingvoordeel is 42% = € 449,-. In totaal betaal ik € 620,- in 3 jaar.
Bereken je eigen voordeel op www.nfpfietsplan.nl/rekenvoorbeeld.

Allemaal veel fietsplezier in ons mooie Nederland.

Reacties op dit artikel
Zonnebloem, 2009-08-04
( 0 )

Hoi Anoli,

goed artikel geschreven!
Ook ik heb pas DE gazelle fiets, die jij beschrijft, gekocht via het Nationaal fietsproject en mijn eerste bonnen van 10 euro per stuk besteed aan een kilometerteller en fietstassen en fiets nu dus rond op een mooie nieuwe fiets.

groetjes van Zonnebloem
Erna, 2010-03-26
( -1 )

Bedankt voor uw goede artikel. Goed dat er een fietsverzekering in het pakket zit. Het is natuurlijk fijn om te weten dat je een nieuwe fiets krijgt wanneer je fiets gestolen wordt. Van welke verzekeraar is de fietsverzekering? Ik las namelijk net ( op http://www.fietsverzekering-informatie.info ) dat er veel verschillen zijn tussen fietsverzekeringen.

Alvast bedankt
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl