X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Auto en vervoer" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Nóg makkelijker dan ik dacht

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( +2 )
  Slecht artikel ( -2 )
RSS van Cornelletje Cornelletje Auteur op infoyo sinds
14 September 2010


Bekijk het profiel van Cornelletje
Datum: 15-09-2010
Auteur: Cornelletje
Toen ik hoogzwanger was van mn tweede kindje kwam mn schoonmoeder helemaal opgewonden met een folder aan.Ze had iets geniaals. Er kwam een folder onder mn neus, een fietskar.Eerst riep ik heel hard: neeee!Toen keek ik eens beter en wat bleek, dit was een  fietskar, die veel smaller en hoger was dan degenen die kende.Er kon een babyschaal in en voor mn oudste (2) was er ook nog genoeg plek.Het leek me wel wat en nog meer toen bleek dat mn schoonfamilie en mn eigen familie als kraamcadeau zijnde de Nordic Cab wel wilden sponsoren.

Zo gezegd zo gedaan

We bestelden de fietskar pas ná de geboorte omdat er voor die tijd nog veel kan gebeuren. Je kan zo'n kar het beste bij een goede fietsenmaker bestellen die kan je ook veel opties uitleggen en dergelijke.
Omdat mn dochter na de geboorte een tijd flink ziek is geweest heb ik de kar de eerste paar maanden niet of nauwelijks gebruikt. Na die tijd was het ideaal om haar bij vochtig weer in de kar te doen omdat ze nogal gevoelige luchtwegen had.
In de winter zaten ze samen heerlijk beschut en ik kon gewoon op de fiets boodschappen doen, ook omdat ze bij veel supermarkten nu een babyschaal op enkele karretjes hebben geplaatst. Ik vind de  kar ook zeer stabiel en soepel, met zo'n 10 kilo erin draaide ik de kar met één vinger helemaal rond. Nu lukt dat niet meer omdat mn kinderen nu veel groter zijn. Op de fiets mag trouwens pas vanaf 2 maanden vanwege de stabiliteit, je fietst toch over hobbeltjes en dergelijke. Ik heb zelf ervoor gekozen het pas vanaf 3 maanden te doen.  

Voor langere tijd

Niet alleen in de babytijd is het handig. Ik heb zelf geen rijbewijs en als het pijpestelen regent zitten mijn kinderen (4 en 2) droog in de kar. Ook als je 3 kinderen mee wil nemen met de fiets, kan je er één in een stoeltje zetten en de andere 2 in de kar. Met 2 stoeltjes en een kar ben ik nu theoretisch in staat om 4 kinderen te vervoeren. Sommige mensen kiezen voor een maxicosi achterop de fiets, daar ben ik persoonlijk heel erg op tegen. Je mist de beschutting en je fiets zou maar omvallen! Hetzelfde geld voor vrouwen/mannen met draagdoeken/draagzakken op de fiets. Ik begrijp dat het lastig is niet te kunnen fietsen met je baby maar dan is de Nordic Cab toch wel de veiligste oplossing. En hij is ook gewoon mooi met een strak design. Ik ben er heel tevreden over.

Reacties op dit artikel
Demy, 2010-09-17
( -1 )

Ik heb eens aandachtig je verhaal gelezen,, maar kritiek leveren ........
Zie in jou verhaal ook wat schrijf foutjes en spaties vergeten!!!!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl