X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Auto en vervoer" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


De kracht van motoren

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van Carla25 Carla25 Auteur op infoyo sinds
04 April 2010


Bekijk het profiel van Carla25
Datum: 06-04-2010
Auteur: Carla25
Is er een mooier geluid dan het harde geluid van een startende Harley Davidson? Of het gescheur over het asfalt van een racemonster? Voor mij niet!

Ik ben als puber overstag gegaan. Mijn eerste vriendje? Die had natuurlijk een crossmotor. Hiermee kon hij op zijn achterwiel rijden. Of we gingen heel hard over de kleine bruggetjes zodat we lossen kwamen van de grond. Een ander vriendje had ook een motor. Op een gekke dag ging ik vůůrop zitten, tussen zijn armen aan het stuur. Zo reden we het dorp door. Ik met mijn stoere petje op natuurlijk.
Toen kreeg mijn eerste vriendje een echte Harley. Wow, dan gaat mijn hart werkelijk sneller kloppen. Wat was dat kicken, echte Hells Angels die ons begroetten op de road. Wij met ons potje op, dat waren gouden tijden. Op deze fijne belevenissen volgde een periode waarbij de motor wat meer in het slechte daglicht kwam staan.
Zo gingen mijn eerste vriendje en ik een huis kopen. En ja, de motor moest worden verkocht. Het begon toch te vervelen. Toen het een half jaartje later uitging was hij daar niet zo blij mee..

Maar de tijd bleef niet stilstaan. Er kwam een vriendje en op een prachtige dag zouden we heerlijk naar het strand scheuren. Hij zou voor kleren zorgen. Was hij toch mijn lange broek vergeten. Dus ik in korte broek achterop, kon makkelijk met zulk weer. Na een kilometertje moest hij tanken. Ik strekte even mijn benen. Er gebeurde iets ergs: de gloeiend hete uitlaat plakte aan mijn blote benen! Wij weer snel er op om naar de eerste hulp te rijden. Daar werd ik behandeld of ik iets ernstigs had. Dat klopte ook wel, want ik werd verscheurd van pijn. Het bleek een 3egraads brandplek te zijn, waarmee ik om de dag naar de chirurg moest. Dat 'vriendje' had er de balen van dat het leuke dagje zo was geŽindigd. Nou vraag ik je! Exvriendje dus. Mijn broer had een leuke vriend die dol was op echte scheurmonsters. Hij stond er om bekend iets te hard te rijden, en iets tegen de regels in. Geen punt , ik mijn integraal op en goed vasthouden. Ik verzeker je, dat geeft een machtig gevoel. De nietige autootjes waren niks bij ons geweld. linksom, rechtsom, er tussen door, schuin door de bocht - wel even leren hoe je moet 'liggen'- en daar waren wij! Op de plaats van bestemming.
Een motoragent vond het allemaal iets minder, maar de bekeuring was voor hem he.

Ik ga ook zelf leren rijden, in de polder. Mijn eerste 5 meter heb ik er al op zitten. ik gaf iets te veel gas, dus lag dat ding ineens op me. Oefenen dan maar.

Weet je wat ook heel gaaf is. Quad rijden! in je uppie zo n breed ding in bedwang houden en de woestijn is voor jou! ik had de snelheid gauw te pakken. alleen ik week steeds teveel van de groep af, en vloog ook regelmatig de lucht in. Toen moest ik van de begeleiders bij iemand achterop. Die was nog gekker, maar dat was een jongen he. Eťn goede tip: ga nooit achterop een quad zitten. Ik had twee mega blauwe plekken op mn kont. Maar gelukkig, het seizoen gaat weer beginnen!

Zal ik je een geheimpje vertellen? Ik heb bijna 25 mijn auto-rijbewijs en heb nooit durven rijden. Snap jij het?

Reacties op dit artikel
Patrick, 2010-04-07
( 0 )

Hoi Carla.
Kan niet zeggen dat ik dit met je deel. Vroeger in m'n mavo/havotijd al genoeg ongelukken gehad met m'n brommer, ik vertrouw mezelf niet meer met zulke apparaten. Ik blijf lekker fietsen
Je tante., 2010-04-07
( 0 )

Lieve Carla.
Als je zo liefde voor motoren heeft is de keus over mijn aanbod niet zo moeilijk.
Je oom heeft een hele oude b&w politie moter dus aan jou de keus.
Om hem eens te komen bewonderen.

liefs Je Tante
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl