X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Auto en vervoer" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Motorrijden in je toetsweek.

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
-1
  Goed artikel ( +1 )
  Slecht artikel ( -2 )
RSS van lottespaans lottespaans Auteur op infoyo sinds
20 Oktober 2010


Bekijk het profiel van lottespaans
Datum: 21-10-2010
Auteur: Lottespaans
Deze week heb ik toetsweek. Ja, het is echt drie keer niks. Vooral het weekend ervoor is drama! Non-stop leren!Gelukkig heb je dan die lieve vrienden die aan je denken.

Surprise!

Toen ik na 3,5 uur leren eindelijk even pauze nam was ook dan ook niet bepaald gezellig. Er stond iemand voor de deur zag ik dus ik liep naar de deur (van glas). Zie ik daar Cheng-Kit staan mijn lieve vriend uit Rotterdam!
Ik was in één klap mijn drama weekend en stomme humeur vergeten. Dit had ik totaal niet verwacht! Die lieve jongen wilde mij verrassen en toch niet sturen en had dus het plan muffins aan onze auto te hangen dan aan te bellen en hard weg te rijden op zijn motor. Maar helaas, mission failed. Ik had hem bij de deur zien staan. Toen is hij toch even komen opwarmen.

Touren door de polder.

Toen we opgewarmd waren ben ik snel een helm gaan lenen bij de buurman. En daar gingen we! Lekker touren door de polder. Koud was het wel. Maar ik zat achterop dus had daar geen last van. Toen zijn we nog even bij mijn oude huis gestopt en heb ik laten zien hoe ik vroeger op een boerderij woonde. En nog langs mijn oude buren geweest. Toen naar een rustig weggetje gereden. And there the magic happened: ik mocht rijden! eerst heel voorzichtig het weggetje een paar keer op en neer. Maar toen ook maar voorzichtig het dijkje op. Eigenlijk ging het allemaal wel goed en voor ik het wist zat ik gewoon op de openbare weg. Heerlijk gevoel! Niks gemerkt van de koude wind! Behalve het gevoel van vrijheid dat het geeft. Het hardste wat ik voor deze dag had gereden was 85 km per uur. Nu had ik 'm in zijn 2 al vol gas gezet, dat gaf 98 km per uur. Leuk, maar ik was niet tevrede. Dus toen we bijna aan het eind van de polder waren, ik zag het kruispunt al, nog één keer vol gas, maar dit keer in zijn 3. En ja! Het lukte: 100 km per uur! Wauw! Wie kan dat zeggen op zijn zestiende!

Vol goede moed begin ik nu weer aan mijn huiswerk. Maar als ik dan voor frans le moteur moet vertalen, ben ik toch even afgeleid.


Reacties op dit artikel
Dolf, 2010-11-04
( 0 )

Goed bezig! Motorrijden is vakantie tussen de oren. Maar wees wat voorzichtig totdat je je rijbewijs hebt! Gelukkig ben je 16. Je hebt dus nog even studietijd. Toen ik 18 met een rijbewijs was kostte me dat een studie jaar. Want motorrijden is zoveel leuker dan studeren. Succes
Lotte, 2010-11-04
( 0 )

Hahaha! Dankjewel. Ik zal voorzichtig zijn hoor. Heb jij al wat ervaring met Infoyo? Want dit is mijn eerste artikel en om eerlijk te zijn heb ik geen idee waar ik aan begonnen ben.
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl