X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Auto en vervoer" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Gezellig met het openbaar vervoer.

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van Anita79 Anita79 Auteur op infoyo sinds
12 Oktober 2010


Bekijk het profiel van Anita79
Datum: 13-10-2010
Auteur: Anita79
En opeens heb je het je gaat in plaats van met de auto een keer met het openbaar vervoer naar je werk.Gewoon even lekker relax met een boek bij de hand met het openbeer vervoer.

Alles mee een gezonde verstand OV chipkaart niet vergeten anders mag je niet mee met de bus en nog lastiger je komt niet bij de metro. Dus goed voorbereid de deur uit.
Alles loopt zoals geplant de bus komt op tijd, dus lekker onderuit met me boek in de bus.
De bus was nog lang niet vol dus ga je net als bijna elke andere passagier in een tweezit zitten lekker ruim. De eerst volgende stop maak je jezelf net even iets breder zodat de plaats naast je vrij blijft. Gemeen ja maar het blijft lekker ruim en bij de tweede stop lukt dit je weer. Ja en dan komt de 3de stop jammer de bus was nog lang niet vol maar dat vrije plaatsje naast me moest eraan geloven.
Oke dan maar, was toch leuk voor die eerste 10 minuten al die ruimte maar ja geef de andere passagier toch maar de ruimte die deze nodig denkt te hebben. Dit was even net iets meer dan ik had gehoopt deze medepassagier had nog wat slaap te kort en vond het nodig deze tegen mij aan in te halen. Nou ben ik niet de moeilijkste dus ach ja laat hem. Wel jammer dat hij iets te veel after shave op had gedaan. Maar ook dat is weer beter dan dat hij stinkt naar zweet. Eindelijk bij de eind halte wordt de schone slaper wakker excuseert zich even en loopt net als ik de bus uit. Tja toch leuk zo’n bus rit, op naar de metro. Ooit wel eens willen weten hoe sardientjes in een blikje zitten? Dit zegt genoeg denk ik. Verheug me al op de terug reis. Na een dag gezellig te hebben gewerkt is het tijd om aan mijn terug reis te beginnen. Ik kijk in de metro nog even naar de huis regels, en neem deze even goed in me op. Niet eten geen drinken geen lawaai maken waar mede passagiers last van kunnen hebben geen voeten op de bank en ga zo maar even door. “De huis regels had ik op de heen weg niet kunnen bekijken was te druk om me staande te houden tussen al die andere mensen die net als ik onderweg naar het werk waren.” Omdat het nog vroeg in de middag was is de metro vrijwel leeg. Dus plaats zat. Ik blijf nog even naar de huis regels staren en merk dat er iemand tegen over me komt zitten. Gezellig met een broodje, weet niet wat er op zat maar dat hij niet lekker rook weet ik nog wel. Ach, je zou maar trek hebben jammer dat erbij gesmakt wordt. Ik kijk deze als een lama etende tiener even aan en besluit dan maar dat ik geen zin heb om hier iets van te zeggen dit had trouwens ook geen zin naast het genieten van het eet gedrag mocht ik namelijk ook nog mee genieten van de muziek die deze jongen op had staan. Tja handig die huis regels. De bus reis terug naar huis was wel heerlijk rustig heb ik toch nog even van me boek kunnen genieten.
Morgen maar weer achter in de file met de auto.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl