X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Auto en vervoer" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Radio-/fileleed

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van nessornav nessornav Auteur op infoyo sinds
26 December 2009


Bekijk het profiel van nessornav
Datum: 13-01-2010
Auteur: Nessornav
Ik ben nog iemand die graag naar de radio luistert.Dat de uitzending af en toe wordt onderbroken door het nieuws vind ik nog net kunnen.Maar waarom denkt men dat wij het liefst om de vijf minuten worden ingelicht over de eventuele files die er zijn?

Wie is er in godsnaam zo achterlijk dat hij na vijf minuten muziek wil weten of er misschien een kilometertje meer of minder file staat!
Ik begin toch echt te twijfelen of ik wel tot de doelgroep van het radiostation behoor, maar blijkbaar zijn er genoeg controlefreaks die het maar al te graag willen weten. En na vijf minuten smachtend afwachten op het moment dat een stem hun verteld dat de file waar ze straks inkomen weer drie kilometer langer is geworden.
De aanleiding van deze files was het "extreme" winterweer. Waarom is het in Nederland zo dat wanneer er iets meer sneeuw valt dan normaal het hele wegennet op zijn gat ligt. Om maar over het door de overheid zo gestimuleerde openbaar vervoer. Ik weet het allemaal niet meer, waarom geniet je niet gewoon van de momenten dat je stilstaat.
Doe de dingen die je normaal thuis had gedaan; trek je kleding aan, poets je tanden, probeer met moeite wat eten naar binnen te stouwen en als het meezit ook een bakje koffie, bel je echtgenoot op voor het standaard ochtendgesprekje en vergeet niet even naar de file-informatie te luisteren! Dit bespaart je zoveel tijd dat je later kan vertrekken met als gevolg dat je de file misschien wel mist! Met als gevolg dat je al deze handelingen op je werk kan verrichten, wat wil een mens nog meer..


Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl