X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Auto en vervoer" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


48 urige werkweek

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+1
  Goed artikel ( +1 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van Dlokers Dlokers Auteur op infoyo sinds
18 December 2009


Bekijk het profiel van Dlokers
Datum: 18-01-2010
Auteur: Dlokers
Europa heeft besloten dat er maximaal 48 uur per week gewerkt mag worden. Dit gaat mogelijk gevolgen krijgen voor uw inkomen en de inhoud van uw werk.Bedankt Brussel, en bedankt JP Balkenende.Zelfs de bond staat er volledig achter.Waarom wordt er niet gekeken naar de chauffeurs,want wat willen hun.Ja hun willen uren maken,want daarom hebben ze voor dit beroep gekozen.Jammer genoeg denken ze daar in 2de kamer anders over.. .

48 urige werkweek in het transport

Nou is het bijna Maart 2011 het begin dus van de 48 urige werkweek en nog steeds kan niemand vertellen of het nou alleen gaat om rijuren of dat de laad- en losuren of wachturen er nog bij geteld worden.Er is nog zoveel onduidelijk,en dat maakt de chauffeur wanhopig waardoor je alle negatieve verhalen hoort.
Mijn man is al ruim 21 jaar vrachtwagenchauffeur,en ik denk dat 90% van de chauffeurs het met mij eens is,als ik zeg dat je kiest om chauffeur te worden vanwege het leuke loon wat je in de maand kan verdienen door de overuren die je maakt.Die kunnen aardig oplopen kan ik je zeggen.Mijn man werkte gemiddeld 60 uur in de week.Nu de credietcrisis in nederland de boel op zijn kop zet,is er ook voor chauffeur minder werk.Ikzelf denk dat de 2e kamer hier nu misbruik van maakt.De bedoeling was dat deze wet in 2011 in gang gezet zou worden,maar omdat het in het transport al een hele tijd een stuk rustiger is geworden,wil zeggen minder uren gedraaid wordt,hebben de chauffeurs al aardig kenniss kunnen maken met minder salaris.Dus wat wordt er dan gezegd?Ja het is niet nieuw de uren zijn al minder dus kunnen we dat beter meteen zo laten.De gedachtens die door je hoofd gaan zijn deprimerend.En wat gebeurd er straks met transport?Zou het blijven bestaan of blijft er niets meer van over.Voor degene die later hetzelfde beroep als hun vader of opa of oom wil doen wordt nu sterk afgeraden.Mijn man heeft dat ook gezegd tegen onze zoons.(WORDT AUB GEEN CHAUFFEUR MAAR LEER EEN VAK) Bij deze wens ik alle chauffeurs agaat dle sterkte toe voor de zware tijden die komen gaan.
Het gaat helemaal nergens over met het beleid in europa en Nederland.
Iedereen moet langer door gaan werken, en hun minder, maar wel tot 67 voor je met pensioen mag.
En hoeveel mensen in het transport hebben niet een hypotheek die op die uren is gebaseerd en daardoor nu zwaar in de problemen gaan komen.echt heel triest.Heel veel hypotheken zijn afgesloten op die salarissen waarbij de overuren in meegenomen worden.
Wat gaat daar allemaal mee gebeuren.

48 urige werkweek transport

Reacties op dit artikel
Cindy pipping, 2010-01-18
( +1 )

Wat je zegt, mooie woorden loze beloftes en minder loon en zoek het maar uit hoe je het voor elkaar gaat krijgen niet het probleem van europa en de minister want die hebben geld zat over onze rug!!!
Denis, 2010-01-30
( +2 )

Hallo.
ik ben zelf int chaffeur en als die 48 UUR er kompt ben ik het stront zat er is belooft dat wij als chaffeurs er niks van merken in ons loon en daar geloof ik niks van het zijn gewoon een stelletje vieze flikkers om ons geld van ons brood te halen dat wou ik even kwijt.
Wim, 2010-02-20
( +1 )

Kijk op truckpage.nl dan kom je tot de conclusie dat het voor ons gebeurd is,ze hebben ons de nek omgedraaid,ze hebben het inderdaad beloofd dat we er niks van zouden merken,dat was met de zorg het zelfde,het kost me nu voor mij en mijn vrouw iedere maand 228 euro.dat gaat ook van het loon af,als ik een kale maand heb hou ik met de zorg eraf 1300 euro over.stem op de pvv en geef widers een kans.dan is de 67 jaar voor de aow gelijk van de baan,slechter dan het was kan haast niet,gelukkig zijn we van deze profieteurs af,was het kabinet maar eerder gevallen.
Wolf, 2010-03-11
( 0 )

Ze vergeten,dat wij chauffeurs nodig zijn om de economie te herstellen.
48 uur werken,je basissalaris gaat geen stuiver omhoog.
Inkomsten verlies van 12 uur per week.
Maar alles wordt duurder,neem nou de benzine,gaat al naar de 1,50‚ā¨ per liter.
We moeten nu ook extra geschoold worden want ccv-b diploma stelt ook niks meer voor.
Tot 67 jaar werken,mits we dat halen,elke keer dat je rijbewijs moet verlengen moet je ook gekeurd worden of je nog instaat bent groot vervoer te kunnen doen.
Ze verplichten ons wel om op pvv te stemmen is de enige partij die 65 jaar wil aanhouden.
Vind het best om 48 uur te werken maar wil wel dezelfde inkomsten houden.
We kunnen hier onze mening wel geven,maar kennen beter actie voeren dan is het hopelijk zo van de baan.
Belgian roadrunner, 2010-06-17
( 0 )

Tja,vrienden van mij reageren ook van,wat!verdien jij zo veel?en jij rijd maar met de vrachtwagen.maar zij willen niet ruilen met mij.zij doen hun 8 uurtjes en dan naar huis.het zijn zo'n mensen dat dit niet kunnen hebben dat jij maar als simpel chauffeurke zo'n uren kan maken en zo'n verdienste hebt.het zijn die dat nu de macht hebben er een wet op maken dat dit niet meer kan.mijn zoon wil ook chauffeur worden,maar dit raad ik hem nu af.wordt jij maar verpleger zoals je moeder zei ik.dat verdient goed,en die verdienen zoveel als ik voor maar 8uurtjes per dag.is dat eerlijk???en die hun vakbonden staan achter hun.en wat doen onze vakbonden??tis echt jammer.wij zijn nog het enige ras dat niet te lui is om te werken.en nemen ze ons dat af.en die van 38uren week naar 36eren gaan met dezelvde verdiensten krijgen hun zin.maar wij??
Logistics, 2010-07-05
( -1 )

Volgens mij heeft geen van jullie chauffeurs/niet chauffeurs de regeling goed doorgenomen? Je krijgt namelijk meer uitbetaald dan de 48 uur..
Het is slechts een puur administratieve uur registratie.
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl