X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Auto en vervoer" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


KLM, vragen bij het beleid

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+1
  Goed artikel ( +1 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van Carina03 Carina03 Auteur op infoyo sinds
17 Augustus 2008


Bekijk het profiel van Carina03
Datum: 21-01-2010
Auteur: Carina03
De 43 centimeter regel van de klm roept bij mij vragen op. Hoever kun je gaan, mag je gaan en wat is financieel verantwoord bij het nemen van beslissingen in een tijd van financiele injecties?

Discriminatie

Natuurlijk werd er bij mij thuis meteen gemeten. De stoel van het bankstel is precies 43 cm en gelukkig (alhoewel ik betwijfel of hier ooit iemand met klm zal vliegen) ze pasten allemaal ruimschoots op de stoel. Bij het aanschouwen van de zitting kreeg ik een visioen van een zitvlak dat er niet in past. Natuurlijk zijn er mensen die het er zelf aan gegeten hebben, maar dan nog. . . we leven in een vrij land. Ook zijn er mensen die door ziekte, omstandigheden of simpelweg genen wat breder uitgevallen zijn dan de rest. Hoe eerlijk is het om deze mensen daarvoor te laten betalen. Met klm vliegen is al niet een van de goedkoopste opties, moet je nu ook al meer gaan betalen omdat hun niet een paar rijen willen maken met minder stoelen waardoor de ruimte ook groter wordt? Wat doen we dan aan de irritaties van schoppende schoenen tegen de rugleuning, draaiende kinderen die steeds tegen je stoel aanbotsen, die irritante medepassagier die meteen de armleuning in beslag neemt, het opbergvakje dat helemaal in beslag genomen wordt door mensen met handbagage + beautycase + laptap en wat doen we aan de mensen die door hun vliegangst een doordringende lichaamsgeur verspreiden? Waar is het einde als we ons zomaar zonder protest bij deze nieuwe regels neerleggen?

Beleid

De vliegtax heeft al bewezen dat het bezoekersaantal op schiphol behoorlijk terugloopt bij extra kosten. Ook KLM - Air France moest op zoek naar geldelijke hulp om het bedrijf draaiende te houden. Wat is het voor een beleid om nu op deze manier inkomsten te willen vergroten terwijl een kind kan uitrekenen dat mensen die meer dan 43cm meten nu zullen omkijken naar een andere maatschappij waar ze wel kunnen reizen zonder extra kosten. Vliegen met de grote nationale maatschappijen is al niet goedkoop, als de klantwerving gaat bestaan uit onzinnige toeslagen in plaats van logische logistieke oplossingen waar zijn we dan mee bezig?

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl